Workshops waar je mee de hoogte in gaat

Met onze workshops klim je naar ongekende hoogtes met jouw merk. In slechts één dag, of  dagdeel, onderneem je serieuze stappen samen met ons. Deze workshops zijn volledig afgestemd op jouw unieke uitdagingen, of het nu gaat om merkpositionering, tone of voice, contentcreatie, of marketingstrategieën. Ontdek nieuwe perspectieven en creëer een gemeenschappelijke visie voor je team. Onze ervaren strategen zorgen voor een dynamische mix van expertise en energie. Kies uit thema’s zoals:

Jouw merk DNA
Ontdek je publieksgroep
Contentcreatie & jaarplan
Social Media & advertising

Jouw merk DNA

Je gaat een nieuw merk introduceren en wil weten hoe je jouw merk communicatief scherp in de markt kunt zetten. Of je hebt behoefte aan het aanscherpen of rebranden van je huidige merkpositionering.  Inhoud van de workshop 
In een workshop op maat maken we scherpe keuzes voor jouw merkpositionering. We bepalen het thought leadership en bijpassende archetype van het merk en doorlopen de stappen van het brand key model.

Ontdek jouw publieksgroep

Je wil weten hoe je, met de juiste content, relevant kunt zijn voor jouw doelgroepen. En met welke boodschappen je hen bereikt én in beweging brengt.  Inhoud van de workshop 
In een workshop op maat zoomen we in op jouw publieksgroepen: tegen wie gaan we het eigenlijk hebben en wat willen zij van jou zien en horen? Aan de hand van onder andere het Motivaction model ontrafelen we hun mental habits, gedragspatronen en beslissingsfactoren. En bepalen we welke boodschappen hierbij passen: wat slaat aan? 

Contentcreatie & Jaarplan

Je wil aan de slag met contentmarketing en hebt behoefte aan houvast: welke content ga je maken, voor wie en met welk doel? En hoe kun je die content vervolgens het beste ‘mappen’? Inhoud van de workshop 
In een workshop op maat stippelen we de verhaallijnen uit die passen bij jouw publieksgroepen. Aan de hand van het Hero Hub Hygiene model bepalen we óók de timing en ‘zwaarte’ van deze merkverhalen: wat ga je wanneer incidenteel groot boosten en wat ga je kleiner maar continu communiceren?

Social Media & Advertising

Ontdek de sleutel tot succesvolle social media content in onze workshop. Deze sessie is ideaal als je strategieën wilt leren om je social media effectiever te gebruiken of een impactvolle social media campagne wilt opzetten. We werken samen om een strategie te ontwikkelen die perfect past bij jouw merk en publiek. Na afloop heb je de kennis en het plan in handen om je social media inspanningen te optimaliseren en je digitale impact te maximaliseren.

workshops

Ga met ons aan de slag!

Jouw merk DNA Ontdek jouw publieksgroep Content creatie & jaarplan Social media & advertising