Animatie voor Vrijbloed

Klant
Vrijbloed Transport
Doel
Uitleg en ontwikkeling van processen
Dienst
Animatie video
Categorie
Design

Animatievideo’s worden steeds vaker ingezet om processen, producten en diensten te weergeven en uit te leggen.  Animatievideo’s vergroten de online zichtbaarheid en vindbaarheid van bedrijven of producten te vergroten. Het klikken op videomateriaal is namelijk een enorm laagdrempelige manier om jouw aanbod bij je potentiële publieksgroep te bezorgen. Het algoritme van Google weet dit en beloont dan ook websites die videomateriaal bieden door ze hoger in de ranglijsten te plaatsen.

Concreet betekent dit dat het inzetten van animatiefilmpjes op jouw website je kansen aanzienlijk vergroot om bovenaan de Google zoekopdrachten te komen en dit kan van grote grote invloed zijn op je conversiepercentage.

De strategie

Bij het ontwerpen van deze animatie video’s hadden we één duidelijk doel voor ogen: het creëren van visuele verhalen die Vrijbloed Transport helpen om hun publieksgroepen effectief te benaderen en hun projecten succesvol te pitchen bij de Gemeentes. We hebben ons gericht op een combinatie van inspirerende visuals, educatieve elementen en boeiende animaties om een blijvende indruk achter te laten bij de kijkers.

De content

In onze video’s hebben we de aandacht gevestigd op de kernprocessen van Vrijbloed Transport. Met behulp van creatieve animaties hebben we het reinigen van betonmaterialen tot leven gebracht, waarbij we de nadruk legden op duurzaamheid, innovatie en milieuvriendelijke benaderingen. Elke video toont op een unieke en informatieve manier hoe Vrijbloed Transport een verschil maakt in de branche, terwijl we tegelijkertijd hun expertise en toewijding naar voren brengen en dat alles gepresenteerd door Bjorn!

Het resultaat

We zijn verheugd om te delen dat onze animatie video’s een onmiskenbaar positief effect hebben gehad op Vrijbloed Transport en hun publieksgroep. Door de video’s te delen  hebben we geholpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van het bedrijf, het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van de relaties met bestaande klanten. Bovendien hebben de video’s Vrijbloed Transport in staat gesteld om met vertrouwen hun projecten te pitchen bij Gemeentes en andere belanghebbenden.