Digitale transformatie en optimalisatie voor MTSports

Klant
MT Sports
Doel
Digitale transformatie en optimalisatie
Diensten
Web-development & SEO Strategie
Categorie
Design & Strategie

MT Sports, een toonaangevende Duitse retailer in outdoor activiteiten, worstelde met een verouderde, onveilige website. De site had last van verouderde templates, slecht onderhoud en malware, wat de gebruikerservaring en merkreputatie negatief beïnvloedde.

Onze aanpak:

Online Climbers ontwikkelde een geheel nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke website voor MT Sports. We richtten ons op een stijlvol design dat past bij de dynamische aard van het merk, met een soepele navigatie en een aantrekkelijke presentatie van hun producten, van Capra campers tot daktenten en kookkisten.

Belangrijk was ook de integratie van een uitgebreide SEO-strategie. We implementeerden geavanceerde zoekmachineoptimalisatie om de zichtbaarheid van MT Sports te vergroten en hen weer aan de top van zoekresultaten te plaatsen. Deze stap omvatte onder andere keyword optimalisatie, verbetering van meta-tags, en de creatie van kwalitatieve content die relevant is voor hun doelgroep.

Resultaat:

De vernieuwde website van MT Sports biedt niet alleen een veilig en aangenaam platform voor klanten, maar staat nu ook sterk in zoekmachines. De combinatie van een fris design en strategische SEO-plaatsing heeft MT Sports geholpen hun online aanwezigheid te versterken en weer als een prominente speler in de outdoor markt te verschijnen.

Bekijk de website van MT Sports hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *